Ortopediska skor

Vid det här stadiet, när du väl har hittat till oss på Pronera, då har du förmodligen insett att du antingen supinerar eller pronerar med fötterna när du går eller springer. Vi är glada att du kommit till just oss och är intresserad av våra ortopediska skor. Skor som är tillverkade för att vi vill skapa förutsättningar för dig som lever ett aktivt liv. Vi tycker att du ska ha samma förutsättningar som en människa som inte lider av överpronation eller supination. Vi har utvecklat ett sortiment med Scholl Biomechanics® fantastiska teknik i både ortopedtekniska skor eller sula. En teknik specialutvecklad för att dina fötter och din kropp behöver det som en förutsättning för att kunna leva ett aktivt liv. Våra ortopediska skor är tillverkade för att alla privatpersoner som är i behov av stöttning i sin gång eller i sitt steg får det.

Våra ortopediska skor finns i en mängd olika modeller för alla livets ändamål. Med hjälp av vårt breda utbud kan du enkelt skaffa dig olika par ortopediska skor som matchar varje tillfälle på dygnet och året, så att du ska kunna hålla komforten så hög som möjligt och slippa att få ont i fötterna.

Vi har skor som fungerar för både den lugnare vardagen, för dig som behöver en sko med ortopedteknik för alla steg du tar på ditt jobb, för dig som vill ha en snygg och stilren ortopedisk sko när du är på semester och även för dig som lever en aktivare livsstil och vill kunna höja tempot från gång till löpning utan att dina fötter blir lidande.

På Pronera har vi förstått värdet i ortopediska skor och har därför specialiserat oss på skor som matchar dina behov, möter dina krav och ger dig och dina fötter precis de förutsättningar du och dina fötter behöver.

Lider du av värk i leder eller fötterna så är våra inläggssulor och skor perfekta för dig att börja med.

Har du en smärta som inte försvinner och misstänker att dina fötter lider av supination eller överpronation?

Då tror vi att det är en ortopedmottagning du ska besöka, få pratat med en legitimerad ortoped för att du ska få en insikt i vad du behöver för hjälpmedel för att hjälpa dina fötter att uppnå en bättre gångstil och motverka smärtan. Se till att få dina fötter undersökta på en mottagning nära dig. Det finns ortopedmottagningar som erbjuder en högklassig ortopedteknik. I hela landet hittar du ortopedmottagningar som tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner.

Våra produkter finns hos många registrerade återförsäljare i Norden. Vi finns hos 100-tals butiker utspridda i Sverige, Norge och Finland. Vårt sortiment kan du enkelt få rekommenderat hos alla ortopeder som föreslår en riktigt bra ortopedteknisk sko. För vissa fötter räcker det i början att testa en ortopedisk sula. I vårt sortiment erbjuder vi därför även inläggssulor som fungerar som ett bra komplement. Vi på Pronera är säkra på att om du skaffar en ortopedisk sula så kommer smärtan att minska, steget kommer bli lättare och du kommer märka skillnad nästan direkt!

Vårt sortiment av ortopediska skor och inlägg är utvecklat för dina behov och för att minska din smärta. Unna dina fötter ett par ortopediska skor som gör att du kan tänka på annat än smärtan!

HITTA EN SKO SOM PASSAR DIG