Bekväma skor

Det enklaste sättet att börja motverka smärta i fötterna vill vi påstå är med en bekväm sko. Genom att ge dina fötter rätt förutsättningar för att bli smärtfria, minskar även risken för att smärtan ska bli värre.

I vårt sortiment erbjuder vi olika modeller för olika tillfällen.

Vi på Pronera tror att välmående börjar nerifrån och med båda fötterna i våra bekväma skor har man tagit ett stort steg mot ett mer komfortabelt liv. Att ha ett par skor som är anpassade för dina unika fötter är för oss en självklarhet.

Nu när du faktiskt hittat hit och börjat leta efter ett par bekväma skor kanske det börjar bli en självklarhet för dig också?

Låt vår expertis vägleda dig

Med vårt breda utbud av bekväma skor finns alternativ för både äldre och yngre, herr och dam. Våra stilrena designer ger oss chansen att även kunna erbjuda skor i unisex-modell. Snygga och bekväma skor som är skapade för fötternas skull.

I vårt sortiment finns mängder av modeller som fungerar utmärkt till, fritid, stranden eller när du ska träna. Vi vill alltid kunna erbjuda ett snyggt och bekvämt alternativ till dig som prioriterar och sätter fötterna först.

Bland våra bekväma skor hittar du en blandning av populära modeller.

För dig som lever ett aktivt friluftsliv men känner att komforten är viktigast, då föreslår vi våra fritidsskor. En sko som är skapad för komfort och ergonomi, en bekväm sko som är utvecklad för att ge dina fötter och ditt steg maximal stabilitet och hög stötdämpningsfunktion. Våra fritidsskor har uttagbara innersulor med vår Scholl Biomechanic® teknik som kan hjälpa till med att minska smärta i hälen, fotled, knä och delar av nedre ryggen. Smärta som kan vara orsakad av överpronation. Viktigt för dig som redan pronerar eller supinerar att ha en bra sko när du är ute i natur och liknande där underlaget kan vara lite ojämnt och stegen likaså.

För dig som tränar mycket, som gillar att vara ute, eller på löpbandet och springa, då föreslår vi våra sportskor. Perfekta för dig som går längre promenader eller tar en löprunda. Om du har problem med överpronering eller supinering, då är det viktigt att du håller foten skyddad vid alla tillfällen den kan vara utsatt. När du löper läggs mycket vikt på foten och risken för att din pronation eller supination påverkas negativt är relativt stor. Givetvis är det viktigt även vid aktiviteter liknande löpning eller vid sportiga tillfällen att du har en så stabil och bekväm sko som möjligt.

För dig som inser att ta hand om dina fötter är något man gör på heltid, då har vi även våra fantastiskt luftiga, bekväma och snygga sandaler. Våra bekväma sandaler tillsammans med slip-on skor kompletterar vårt sortiment. Våra modeller och alternativ är tillverkade, utvecklade och framtagna för att fylla hela ditt liv med en bekväm sko.

Om du mot förmodan inte hittar en sko som passar just dig i vårt mycket breda och kompletterande sortiment av bekväma skor, då finns även våra inläggssulor. En inläggssula som går att skräddarsy efter just den skon som du har valt utanför vårt utbud. Hos våra återförsäljare runt om i Norden finns kompetens och kunskap för dig som är osäker på vilken sko eller sula just du ska ha.

Våra modeller

MoonwalkKonstruerad med Strobelsöm för att ge denna bekväma sko en hög flexibilitet och komfort. Uttagbar sula som hjälper till att minska smärta i nedre rygg, häl, fotleder och dina knän. Moonwalk minimerar stressen i fötterna och förbättrar fotens position och riktning.

SpinnerEn unisexsandal med mjuk mockaovandel, 3 justerbara kardborreband med helfodring i mjukt och skönt trikåfoder. Sulan är tillverkad av TPR-gummi för att du inte ska råka ut för halkolyckor. Ett perfekt alternativ istället för en bekväm sko på sommaren. En bra lösning för dig som lider av överpronation.

BarwonPrecis som Spinner är Barwon ett perfekt alternativ istället för en bekväm sko. En sandal med maximal komfort för herrar. Med sula tillverkad av TPR-gummi för att motverka halkolyckor. Med fantastisk komfort och mjuk nubuck ovandel.

DarwinEn fritidssko för damer, med en stickad ovandel i mjukt textilmaterial och en yttersula i EVA-Phylon och TPR-gummi. För att ge dig både en bekväm och stabil sko. Tillverkad för att motverka smärta som du drabbas av i följd av överpronation.

ChillyEn fritidssko för damer, har en ovandel som är stickad med mjukt textilmaterial. Denna bekväma sko ger känslan av en nästan perfekt formgjuten och fodrat trikåfoder. Tillverkad med en sula i EVA-Phylon som har hög stötdämpningsfunktion.

FelixEn fritidssko skapad med samma förutsättningar som Chilly. Bara med en annan design. Alla gillar olika och Felix är ett perfekt alternativ istället för våra andra bekväma skor.

Sprinter EasyEn bekväm sko som är skapad för både män och kvinnor. Tillverkad med en ovandel av lycra och elastisk snabbsnörning. Fungerar som både sportsko och fritidssko.

New Sprinter – Som Sprinter Easy fast med vanlig snörning.

JumpVår sportiga slip-on sko som passar både män och kvinnor. Ovandelen är tillverkad i mesh med hög andningsförmåga. Denna bekväma sko är även elastisk och förstärkt med syntetskinn. Skon har en sula med hög stötdämpningsförmåga trots sin lätta vikt och ingjutna gummidetaljer för att motverka halkolyckor.

GladeFritidssko i unik design för damer. Har en ovandel som är gjord av mjukt jerseytyg för att fötterna ska kunna andas. En bekväm sko som är fodrad med extra tjockt skumgummimaterial för så bra komfort och känsla som möjligt.

Hur vet du exakt vilken sko just du ska ha?

På Pronera har vi förstått hur svårt det kan vara att hitta rätt sko eller inläggssula. Det finns många faktorer som spelar in i köpprocessen. Skorna ska ha rätt passform, tillsammans med rätt färg, rätt stabilitet och styrka i skon, rätt modell och inte minst rätt pris. Det är också därför vi finns. Vi såg behovet av bekväma skor på marknaden med alla marknadens krav och utvecklade därefter vad vi tycker är det perfekta sortimentet. Speciellt för dig som är på jakt efter ortopediska skor. När man letar efter en ergonomisk lösning för kroppen så borde prioriteringen ligga på kvalitet och komfort. Våra bekväma skor och inlägg är skapade för just det syftet. Våra skor är vad vi tycker en perfekt blandning. Tillsammans med komforten och kvalitén har vi även tänkt på designen, för att det inte ska finnas ett tillfälle på dygnet eller året där du som behöver bekväma skor för att underlätta smärta och värk i fötterna.  Att köpa ett riktigt par skor är ett steg i helt riktning. Om du fortfarande har svårt att välja sko så rekommenderar vi dig att besöka en av våra återförsäljare för personlig rådgivning.

Hitta en sko som passar dig